Tilbake til alle rapporter

Privat parkering langs vegskulder

Rapportert i kategorien Parkering anonymt 12:26, torsdag 24 september 2020

Sendt til Stord 4 minutter senere

Det er over fleire år blitt parkert privateigande bilar langs vegskulder opp mot Valvatnaåsen. Det er same bustad som nyttar dette som parkeringsplass, og til varig oppbevaringsplass av bossdunkar. Det står ofte bilar langs heile strekninga, vidare oppover på biletet. Dette er midt i ein bakke, i ein uoversikteleg sving. Forbipasserande må ut i motsett vegbane for å kome forbi, og mjuke trafikantar er tvungen ut i vegen for å passere. Vi manglar allereie fortau, og farten på strekninga er svært høg. Mjuke trafikantar er svært utset for ulykke/uhell, og lett føre skadar på køyretøy. Vinterstid er vegbanen svært glatt, seint og skjeldan strødd, då er det uheldig å måtte svinga utanom parkerte bilar. Ynskjer at det vert sett opp kantstein e.l for å hindre parkering.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Meldinga di er sendt vidare til Stord kommunalteknikk, avdeling for veg.

    Venleg helsing kundetorget

    Sendt inn av kundetorget@stord.kommune.no 12:55, torsdag 24 september 2020

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter