Back to all reports

Huller i kjørebane

Reported in the Hull i vei category anonymously at 11:40, ons. 30 september 2020

Sent to Førde and Statens vegvesen region vest 5 minutes later

Kvaliteten på asfalten er så dårlig (hullete) at kjøretøy på vei opp, ikke legger seg nok ut til kanten, for å unngå å kjøre i hullene. Dette medfører farlige trafikksituasjoner for møtende biler i en sving som er for trang i utgangspunktet.

Jeg har ved flere anledninger måttet bråbremse for å unngå uhell. Senest i dag da en flokk skolebarn også befant seg i veikanten. Det er blitt veldig mye trafikk på denne vegen etter at det kom til nytt byggefelt, og mange skolebarn benytter seg av veien til og fra skolen.

Veien ble asfaltert ned til svingen, men partiet gjennom selve svingen er av svært dårlig kvalitet. Med ny asfalt kan hele veibanen utnyttes.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Still open, via questionnaire, 12:24, ons. 28 oktober 2020

  • Det er foretatt "lapping" av asfalten slik at de verste hullene er fylt i. Problemet med huller i forbindelse med en kum i utkanten av kjørebanen, er ikke gjort noe med, og da er dessverre ikke problemet løst. Det må full asfaltering til før de klarer å få rettet opp i kum problemet.

    Posted anonymously at 12:24, ons. 28 oktober 2020

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?