Tilbake til alle rapporter

Trafikklyset er plassert utenfor rekkevidde fra fortau.

Rapportert i kategorien Trafikklys av Daniel Ellis 11:29, torsdag 1 oktober 2020

Sendt til Fjell og Statens vegvesen region vest 1 minutt senere

Trafikklyset på nordre side av lyskrysset til Maggevarden/-Søre Maggevarden er plassert utenfor rekkevidde av fortauet som leder opp til overgangen. I tillegg er det en ganske grov asfalt-kant man må trå ned fra for å nå knappen til å etterspørre "grønn mann". Lyset er også plassert veldig nærmt motorveien, uten autovern tilbå adskilles fra trafikk. Disse problemene er overkommelige for alminnelige fotgjengere, men fordi fortauet opp til lyskrysset står i oppoverbakke er det vanskelig for syklister, barnevogner og rullestoler å nå knappen, da disse fartøyene ikke kan "parkeres" i bakken uten å velte eller trille. Jeg et selv syklist og barnevogn-sjåfør i dette lyskrysset og opplever at det er tryggere å vente til trafikken roer seg ned, for så å krysse på rødt lys. Det er veldig ubehagelig å måtte parkere en barnevogn med baby i så nærmt en motorvei, og måtte tre vekk fra vognen for å trykke på knappen, når et simpelt vindkast kan vært nok til å velte den over. Det samme kan sies, i enda større grad, til syklister med barnevogn på, og jeg har selv opplevd at min sykkel har veltet her flere ganger. Jeg opplever stadig vekk også som bilist at mange andre løper over veien her med rød mann. Spessielt barn, og i ett tilfelle også en mann med rullestol, som brukte lengre tid over veien enn det en normal luke hadde gitt han.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter