Tilbake til alle rapporter

Manglende vikepliktskilt

Rapportert i kategorien Trafikkskilter av Aleksander Andersen 15:18, fre. 2 oktober 2020

Sendt til Holmestrand og Statens vegvesen region sør 2 minutter senere

Det er mange biler og sykelister som kjører på Veslefrikkveien som skal ut på Holtungveien. Det er ikke de som ferdes på Veslefrikkveien som har vikeplikt for de som kommer fra Hvittingfossveien som tar av på Holtungveien. Det er 40 sone på Holtungveien men det kjøres vesentlig fortere enn det og det er mye trafikk på denne veien. Det skapes særdeles farlige trafikale situasjoner for oss som kommer fra Veslefrikkveien som skal ut på Holtungveien når bilistene kjører ekstremt fort og ikke forstår at de har vikeplikt, her må det skiltes. Dette vil bidra til at farten holdes nede.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 15:24, fre. 30 oktober 2020

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 15:55, fre. 27 november 2020

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter