Tilbake til alle rapporter

Alt for krappe og høye fartsdumpler

Rapportert i kategorien Gater/Veier av Carl Christian Bronken 07:30, man. 5 oktober 2020

Sendt til Statens vegvesen region sør og Skien 5 minutter senere

Det er utrolig at ikke disse fartshumplene blir gjort noe med. Jeg ser daglig biler kjører over her og slår fronten ned i bakken, uten at de kjører fort i det heletatt. Senest sist måned så jeg en bil kjøre over der under fartsgrensen som slo i stykker bunnpannen på bilen sin. Alle fartshumplene i Kragerøgata må gjøres noe med. Det står i regelverket til SVV at man skal kunne kjøre en viss prosent av fartsgrensen over en fartshindring. Dette er umulig her. Jeg personlig må ligge i ca 5km/t for å komme over. Utrolig frustrerende!

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Ingen nytt her. Et par av dumplene er såpass korte og krappe at man må kjøre i rundt 30% av fartsgrensen for å ikke slå ned. Kommunen mener disse er i orden men da svarer jeg at det er rart at kun to av dumplene i samme gate er for krappe. Hvorfor er det ulikheter og hvorfor blir ikke vi som bor her hørt?

    Sendt inn av Carl Christian Bronken 09:08, man. 2 november 2020

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter