Tilbake til alle rapporter

6 hus har nå fått utkjørsel rett på hoved gang/sykkelvei fra byggefelt til skole

Rapportert i kategorien Fortau/gangstier anonymt 22:03, mandag 12 oktober 2020

Sendt til Klepp og Statens vegvesen region vest 2 minutter senere

Hei, hoved sykkelsti fra Pollestadmyra/Heiamarka for barn/elever som går/sykler til skolen, og sykkelstien for de som kommer syklende fra Bryne til Orre/Orrestranden er nå blitt utkjørsel for 6 hus (snart 7 hus). Tidligere har 2 hus hatt utkjørsel her.

Her er det svært dårlig sikt for små barn, og flere biler står ofte parkert slik at det er vanskelig/umulig å passere. Det skjer også ofte trafikkfarlige situasjoner hvor biler kommer ryggende opp den smale sykkelstien.

Sykkelstien kan umulig være godkjent for biltrafikk slik den blir brukt i dag, da den både er smal, dårlig opplyst, og det er vanskelig for de som bor i boligene å se ut fra eiendommen når de sitter i bilen.

Denne veien er TYDELIG merket som gang/sykkelsti.

Her må kommunen rydde opp å gjøre skoleveien trafikksikker for barna. Det er betydelig økt trafikk etter de nye husene er kommet på plass.

Har lagt ved bilder fra før husene er ferdig bygget. Det er nå 3 hus ferdig bygget som har fått ny utkjørsel ut på sykkelsti i stede for til grødelandsvegen, og 1 hus er under oppføring. Slik jeg har forstått det er det godkjent nok et hus med utkjøring på sykkel/gangsti.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter