Tilbake til alle rapporter

Ønske om gatelys pga økt trafikk

Rapportert i kategorien Gatelys anonymt 10:33, onsdag 14 oktober 2020

Sendt til Tynset og Statens vegvesen region øst 2 minutter senere

Rådyrstien er så vidt jeg kan se den siste gata i denne delen av Haverslia som ikke har gatelys. For ikke lenge siden ble det satt opp 2 kommunale 4-mannsboliger i Rådyrstien. Dette har medført en betydelig økning i trafikk, både av kjørende og gående. Mye av trafikken med gående og syklende fra lengre opp i Haverslia som skal på jobb, skole o.l. foregår gjennom Rådyrstien da den har direkte tilknytning med gang og sykkelsti. Rådyrstien har ikke gangfelt for å skille kjøretøy og myke trafikanter. Har derfor et sterkt ønske om gatelys her for å unngå sammenstøt mellom nevnte kjøretøy og myke trafikanter. Ut i fra kart disponerer kommunen eiendom langs hele denne veien, graving bør derfor være overkommelig å få til, håper dette kan settes opp som en planlagt utbedring ut i fra hensyn til trafikksikkerhet.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter