Tilbake til alle rapporter

Gatelyset er vekke alt for ofte!!!!

Rapportert i kategorien Gatelys av Evy_katrin@hotmail.com 08:33, fre. 23 oktober 2020

Sendt til Vågsøy og Statens vegvesen region vest 1 minutt senere

I dag igjen er utelyset vekke på ytre kulen... dette e et stort problem og de har vært kvart år... no synest eg de bør komme ei bedre løysing som gjer at de lyset ikkje forsvinn heile tida... eg har 4 små unga og en tung traffikert vei.. dette er ikkje bra nokk.. må finne ei løsning so e permanent... mvh ei oppgitt mor på gatelyset me oss.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Lysene er fortsatt vekke på ytre kulen.. dette er ikkje greit. det er en tungtraffikert vei og det er ikkje blitt bedre når alle bilane står alle plasse opp med nye parkeringa.. og ungane skal gå forbi der og der er ikkje gatelys....

    Sendt inn av evy_katrin@hotmail.com 08:05, tir. 27 oktober 2020

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter