Tilbake til alle rapporter

Farlig uoverskueligt t veikryss

Rapportert anonymt 12:53, ons. 11 november 2020

Sendt til Telemark og Porsgrunn 1 minutt senere

HMS. På avstikker fra Heksa til Trosvikveien , har der i de siste mange år stått en fysisk sperring, på grunn av uoverskuelig T kryss og blind vei, for ca 2 mdr siden fikk vi et skilt pålydende blind vei, så nu slapp vi feilkjørte bilister på gang og sykkelstien til sentrum , for to dage siden ,blev den fysiske sperring fjernet, folk har kjørt her i alle år velvidende om at denne veien har været stengt .Der er ikke oppsatt skilt for farlig veikryss eller vikeplikt heller , så trafikanter kan vente seg en overraskelse, når de kommer her i vintermørket. Etter behagelig samtale med kommunen fikk jeg vite , at den var fjernet på grunn av snørydding, men alle som bor her vet at snøen blir lagt i depot, på den siste ikke bebyggede tomt på Heksa. Der er 30 zone i hele Brevik, men det ser ut til, at den moderne 30km er mellom 40 og 60km, (og elbiler er lydløse)

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter