Tilbake til alle rapporter

Høy fart av både personbiler og lastebiler inne på byggefeltet med 30sone!

Rapportert i kategorien Gater/Veier anonymt 14:01, fre. 13 november 2020

Sendt til Tysvær og Statens vegvesen region vest 4 minutter senere

Høy fart av både personbiler og lastebiler inne på byggefeltet med 30sone, veldig mange barn ute og leker! Har gjentatte ganger tatt fart opp som tema på en felles facebookside her, også tatt problemet direkte med flere, men er fortsatt alt for mange som kjører alt for fort! Det er flere som har klaget på at folk kjører fort her, og det blir tatt opp med jevne mellomrom, men til liten eller ingen nytte.. Er nå flere som ønsker fartshumper, da dette er en fysisk barriere som kan få folk til å måtte roe ned farten. Det kommer til å skje en ulykke her en dag, trist at vi bare må gå å vente på at slikt skal skje!

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter