Tilbake til alle rapporter

To store og dype hull i veien

Rapportert i kategorien Hull i vei av Tor Olsen 09:52, søn. 15 november 2020

Sendt til Statens vegvesen region øst og Eidskog 2 minutter senere

Rett foran krysset Malmervegen/Åklangbergsvegen er det to store hull/dumper i veien. Asfalten synker stadig lenger ned i bakken. Hullene er nå så store at bilene har begynt å kjøre utenfor veien og inn på plenen til boligfeltet. Har meldt om problemet før, men Eidskog kommune har fortsatt ikke løst dette. Nå haster det med å få gjort noe her.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 18:30, lørdag 9 januar 2021

  • Kommunen har skrevet at feilen vil bli utbedret.

    Sendt inn av Tor Olsen 18:30, lørdag 9 januar 2021

  • Eidskog kommune meldte at firmaet som bygger ut bredbånd kom til å grave over Malmervegen der de store hullene er. Firmaet benyttet gjennomslag, og gravde ikke over veien. Hullene er fortsatt der, større enn noen gang. I fjor høst og i år har Bane NOR jobbet mye på jernbanen. Arbeidet har ødelagt asfalten rundt jernbaneovergangen / planovergangen i Åklangbergsvegen. Ber om at kommunen legger ny asfalt fra brua ved Austmarkavegen og til planovergangen. Bane NOR bør delfinansiere dette.

    Publisert anonymt 19:27, mandag 14 juni 2021

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter