Tilbake til alle rapporter

Livsfarlig kryss (grunnet ny gangvei)

Rapportert i kategorien Fortau/gangstier anonymt 12:24, tir. 8 desember 2020

Sendt til Bergen og Statens vegvesen region vest mindre enn et minutt senere

Når man kommer ut av Haukelandsykehustunnellen for gående/syklende er det i sørenden laget en midlertidig vei (for gående) som går rett opp til høyre (opp til sykehusområdet). Denne er umulig å se før man er kommet helt ut av gangtunnellen. Dette gjør at om noen kommer gående/syklende ned gangveien, og skal inn i gangtunnellen, oppstår det lett møteulykker med dem som kommer gående/syklende ut av tunnellen. Det har allerede vært flere slike møteulykker og nestenulykker. Spesielt er sykler, folk med barnevogn, sparkesyker utsatt for dette. Denne gangveien må snarest tas bort/blokkeres eller forskyves minimum 2 meter lenger sør. Man kunne aldri hatt en bilvei som kom rett inn ved utgangen av en biltunnell, og slik må det også være for gangtuneller!

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fremdeles uløst, og nye personskader skjedd!!!

    Publisert anonymt 10:09, søndag 13 juni 2021

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter