Tilbake til alle rapporter

Fire stk lys som ikke virker på nesten samme sted.

Rapportert i kategorien Gatelys av Geir Atle Helgheim 14:22, lør. 19 desember 2020

Sendt til Bærum og Statens vegvesen region øst 3 minutter senere

Det er en lysløype som går fra enden av Bjørnemyrsveien 67 (barnehagen) og opp i skogen bak Haslum IL sitt klubbhus. Haslum IL har ikke noe ansvar av denne lysløypen etter info fra daglig leder. Derfor rapporterer jeg saken her i håp om at de 4 lysene som er gått kan skiftes. Mange grupper i Haslum IL bruker denne lysløypen i sin oppvarming og 4 lys som ikke virker gjør at det blir veldig mørkt i starten av traseen.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 09:25, lørdag 23 januar 2021

  • Var og sjekket 22. jan og ingen av lysene er byttet. Antar det er vanskelig å fastslå hvem som har ansvaret, men da burde en etat sjekke og varsle rett etat om ikke de selv er ansvarlig. Jeg oppdaterer saken min da det er flere lys rett ved som er gått.

    Sendt inn av Geir Atle Helgheim 09:25, lørdag 23 januar 2021

  • Har markert mer nøyaktig hvor stolpene står. Lurt å være der når lysene er på, ellers vet en ikke hvilke pærer som er gått. Hadde vært fint om lysene hadde blitt fikset.

    Sendt inn av Geir Atle Helgheim 09:35, lørdag 23 januar 2021

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter