Tilbake til alle rapporter

Overdreven salting av fortau. Hunder lider.

Rapportert i kategorien Fortau/gangstier anonymt 23:15, mandag 11 januar 2021

Sendt til Oslo og Statens vegvesen region øst 4 minutter senere

Det er altfor mye salt på fortauene i Sandakerveien fra ring 2 og oppover til Vogtsgate. Hundene i området lider, og halter og får smerter av salt i potene. Jeg kommer ikke ut på tur med hundene mine hjemmefra uten å bli berørt av saltproblemet. Nå når endelig sparkesyklene er mer eller mindre borte fra fortauene, så det egentlig er mulig å gå sikkert for fotgjengere, oppstår straks problemet med salting! Det har vært overdreven salting i Oslo de siste årene. Innbyggerne klarer meget godt å gå på fortau med noen få cm snø på. Saltet ødelegger hundepoter. Mange i nabolaget Mitt er fortvilet over dette. Oslo har blitt en elendig by for fotgjengere de siste årene, og nå kan det virke som man salter for sparkesyklene!? Kan man være så snille å ta hensyn, og droppe det skadelige saltet som pøses ut?

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 18:36, mandag 15 februar 2021

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter