Back to all reports

Strøing av vintervei uteblir!

Reported in the Annet category by mariebergenhem@gmail.com at 07:20, onsdag 13 januar 2021

Sent to Rogaland and Rennesøy 5 minutes later

Denne veien har ikke blitt strødd siden lørdag. Veien ble brøytet på søndag etter snøfall, men strøing har siden da uteblitt. Denne veien er ofte snøbelegt/isbelagt på vinteren, også når det er bart i Vikevåg, pga høydeforskjellen. Det er en kommunal vei, som blir brøytet, og derfor bør den også alltid sikres på vinterføre med å at det strøs. (evnt saltes, men det har jeg aldri sett at det har blitt gjort).

Det er veldig brakk bakke, og her kjøres det med og uten hestehenger, og ingen har interesse av å verken skli baklengs nedover, eller å bli pushet ut på lokalveien, i noe som er øyas minst oversiktlige veikryss.

Jeg har kjørt denne veien i 9 år, og strøing har aldri vært et problem før vi nå har kommet inn i Stavanger kommune.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Now to submit your update…

Do you have a FiksGataMi password?

Yes I have a password

Forgotten your password? Confirm by email instead, providing a new password at that point. When you confirm, your password will be updated.

No Let me confirm my update by email

Providing a password is optional, but doing so will allow you to more easily report problems, leave updates and manage your reports.