Tilbake til alle rapporter

Strøing av vintervei uteblir!

Publisert av mariebergenhem@gmail.com 07:20, onsdag 13 januar 2021

Sendt til Rogaland og Rennesøy 5 minutter senere

Denne veien har ikke blitt strødd siden lørdag. Veien ble brøytet på søndag etter snøfall, men strøing har siden da uteblitt. Denne veien er ofte snøbelegt/isbelagt på vinteren, også når det er bart i Vikevåg, pga høydeforskjellen. Det er en kommunal vei, som blir brøytet, og derfor bør den også alltid sikres på vinterføre med å at det strøs. (evnt saltes, men det har jeg aldri sett at det har blitt gjort).

Det er veldig brakk bakke, og her kjøres det med og uten hestehenger, og ingen har interesse av å verken skli baklengs nedover, eller å bli pushet ut på lokalveien, i noe som er øyas minst oversiktlige veikryss.

Jeg har kjørt denne veien i 9 år, og strøing har aldri vært et problem før vi nå har kommet inn i Stavanger kommune.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter