Tilbake til alle rapporter

Sikring av Sørbøveien på vinterføre skjer alltid etter at folk har reist på jobb

Publisert av mariebergenhem@gmail.com 07:27, onsdag 13 januar 2021

Sendt til Rogaland og Rennesøy 3 minutter senere

Hei, Strøing av gamleveien på vinterføre skjer etter at folk har reist på jobb, typisk mellom kl 7 og 12. Hvordan sikrer dette bilister som pendler til Forus, og lenger sørover, når de kjører fra 0530, og utover? Hvorfor skal bilister bli utsatt for unødvendig fare som følge av usikret vintervei (snø/is). Det må være mulig å strø senere på kvelden/natten, eller tidligere på morningen?

I dag var det feks speilblankt på sørbøveien, og i sørbø krysset. Ingen ønsker å ikke kunne stoppe i krysset og møte biler som kommer fra ferjekøen. Det hjelper ikke å rulle i 10km/t hvis bilen ikke har veigrep.

Det er kun 3 dager siden en fra Rennesøy havnet på sykehuset som følge av at E39 ikke var sikret utenfor Mastrafjordtunnelen sørover, så fint om det kan prioriteres å sikre veiene på Rennesøy tidligere om morningen, slik at alle pendlere får sikrere vei.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter