Tilbake til alle rapporter

Kiwi dumper saltholdig snø på lekeplass og i veien

Rapportert i kategorien Snøbrøyting av NJ 07:51, onsdag 13 januar 2021

Sendt til Statens vegvesen region sør og Kongsberg 4 minutter senere

Når Kiwi Rudsmoen får utført brøyting, så blir all snøen dumpet langs Rudsveien + fortau slik at denne blir så smal at det ikke er mulig å passere 2 biler lenger. Fotgjengere må ofte gå ut i veien fordi store snøhauger ligger på fortauet etter brøyting.

Det blir også dumpet store mengder saltholdig slaps/snø med veistøv osv fra parkeringsplassen på Kiwi Rudsmoen på lekeplassen langs Vårveien, med den følge at fotballmål ødelegges, trær knekker, og at ungene må leke i et forurenset miljø.

Kiwi Rudsmoen må ved brøyting sørge for at snøen kjøres til egnet deponi dersom det ikke er plass til dette på egen eiendom, og at det ikke legges snø i Rudsveien og på lekeplassen.

Snøen langs Rudsveien må fjernes umiddelbart.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Kiwi har ikke dumpet snø på denne plassen ila vinteren 2020/2021

    Publisert anonymt 19:58, tirsdag 15 juni 2021, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter