Tilbake til alle rapporter

Vann demmer over gang/sykkelveien

Rapportert i kategorien Sykkelveier anonymt 13:05, tir. 8 mars 2011

Sendt til Vefsn 4 minutter senere

På gang/sykkelveien mellom Vollanveien og bortover til Havnegata og Alcoa, blir veien oppdemt med vann 2 steder på denne korte strekningen, ved en transformatorstasjon ved NSB, og i svingen ved det gamle jernbanesporet. Dermed må fotgjengere gå i veibanen med fare for å bli påkjørt da det er stor trafikk på denne strekningen. Gangveien er nybygd, men ble lagt stedvis lavere enn veibanen, derav problem men oppsamling av 2 store dammer som ikke blir borte på lang tid etter regn. Problemet er både sommer og vinter.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

 • Her er noen bilder som viser hvordan det ser ut på denne gang/sykkelveien, som vanligvis brukes av veldig mange på vei til og fra jobb. Når det ser slik ut må vi ut i veien der trafikken er stor spesielt i tidsrommet der skiftene avløser hverandre.

  Publisert anonymt 16:29, man. 21 mars 2011

 • Enda et bilde... Der ser man den andre oversvømmelsen på strekningen.

  Publisert anonymt 16:36, man. 21 mars 2011

 • Fremdeles er tilstanden på gangveien som tidligere beskrevet. I går kom det ny oversvømmelse etter litt regn. Bilde tatt tirsdag 5/4-2011 på morgenen.

  Publisert anonymt 16:29, tir. 5 april 2011

 • Fortsatt åpen via spørreskjema, 16:29, tir. 5 april 2011

 • Saken er ikke løst på den måten den skulle vært forbedret. Eneste måte å få dette fikset permanent er å få gang/sykkelveien høyere enn gaten og at slukene ikke er stengt av med midtrabatten mellom vei og gangveg. Nå for tiden er gang/sykkelveien OK, men det er jo bare til neste regnskur...

  Publisert anonymt 20:33, tir. 3 mai 2011

 • Fortsatt åpen via spørreskjema, 20:33, tir. 3 mai 2011

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter