Back to all reports

Vann demmer over gang/sykkelveien

Reported in the Sykkelveier category anonymously at 13:05, tir. 8 mars 2011

Sent to Vefsn 4 minutes later

På gang/sykkelveien mellom Vollanveien og bortover til Havnegata og Alcoa, blir veien oppdemt med vann 2 steder på denne korte strekningen, ved en transformatorstasjon ved NSB, og i svingen ved det gamle jernbanesporet. Dermed må fotgjengere gå i veibanen med fare for å bli påkjørt da det er stor trafikk på denne strekningen. Gangveien er nybygd, men ble lagt stedvis lavere enn veibanen, derav problem men oppsamling av 2 store dammer som ikke blir borte på lang tid etter regn. Problemet er både sommer og vinter.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

 • Her er noen bilder som viser hvordan det ser ut på denne gang/sykkelveien, som vanligvis brukes av veldig mange på vei til og fra jobb. Når det ser slik ut må vi ut i veien der trafikken er stor spesielt i tidsrommet der skiftene avløser hverandre.

  Posted anonymously at 16:29, man. 21 mars 2011

 • Enda et bilde... Der ser man den andre oversvømmelsen på strekningen.

  Posted anonymously at 16:36, man. 21 mars 2011

 • Fremdeles er tilstanden på gangveien som tidligere beskrevet. I går kom det ny oversvømmelse etter litt regn. Bilde tatt tirsdag 5/4-2011 på morgenen.

  Posted anonymously at 16:29, tir. 5 april 2011

 • Still open, via questionnaire, 16:29, tir. 5 april 2011

 • Saken er ikke løst på den måten den skulle vært forbedret. Eneste måte å få dette fikset permanent er å få gang/sykkelveien høyere enn gaten og at slukene ikke er stengt av med midtrabatten mellom vei og gangveg. Nå for tiden er gang/sykkelveien OK, men det er jo bare til neste regnskur...

  Posted anonymously at 20:33, tir. 3 mai 2011

 • Still open, via questionnaire, 20:33, tir. 3 mai 2011

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Now to submit your update…

Do you have a FiksGataMi password?

Yes I have a password

Forgotten your password? Confirm by email instead, providing a new password at that point. When you confirm, your password will be updated.

No Let me confirm my update by email

Providing a password is optional, but doing so will allow you to more easily report problems, leave updates and manage your reports.