Back to all reports

Manglende respekt for forbudt for motorisert ferdsel skilt

Reported in the Trafikkskilter category by Ivar Sturla Hjorthol Eidem at 11:04, tir. 19 januar 2021

Sent to Bergen and Statens vegvesen region vest less than a minute later

Jeg gikk opp denne lille stikkveien med dette skiltet og ble nesten kjørt ned i går. Det virker som en del personer som skal til og fra skjoldtunet benytter dette som snarvei. Dette er en passasje og merket som gang og sykkelvei til Nordås. Her går mange av elevene på den skolen jeg arbeider og når de skal til/fra skjoldsskiftet bybanestopp. Jeg skjønner at trafikk til/fra Fana blikk kanskje må unntas fra dette og de utviser også stort sett forsiktighet og respekt her men er det mulig å tydeliggjøre at dette er gang sykkelvei og at det ikke er tillatt med motorisert ferdsel, kanskje begge veier? Slik det er nå virker det som en vanlig vei når man kommer ovenfra og dette forbudskiltet dukker først opp etter noen meter når man kommer nedenfra Harald Skjolds vei/skjoldlia. Særlig nå når det er glatt, men ellers også er dette med på å skape farlige situasjoner akkurat her. Vedlagt et bilde av det ene skiltet og situasjonen sett ovenfra hvor en tilfeldig bil forsvinner ned denne gang og sykkelveien (noe som hender rett som det er)

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Still open, via questionnaire, 10:12, ons. 17 februar 2021

  • Det er mye "snikkjøring" her fortsatt, skjønt det er jo ikke skikkelig skiltet ovenfra og skiltet nedenfra dukker først opp midt i bakken? Dette er fortsatt et punkt hvor det kan oppstå farlige situasjoner.

    Posted by Ivar Sturla Hjorthol Eidem at 10:12, ons. 17 februar 2021

  • Still open, via questionnaire, 15:34, ons. 17 mars 2021

  • Dette er fortsatt et «smutthull» som kommer i konflikt med gang og sykkelveg og trygg skoleveg. Jeg kan ikke fatte og begripe at det ikke går an å sette opp fysiske stengsler her.

    Posted by Ivar Sturla Hjorthol Eidem at 14:29, fre. 10 september 2021

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?