Tilbake til alle rapporter

Uoversiktelig utkjøring fra gsngvei Smestaddammen borettslag ut i Hoffsveien

Rapportert i kategorien Gater/Veier av Jannike C Lome 12:24, mandag 1 februar 2021

Sendt til Oslo og Statens vegvesen region øst 1 minutt senere

Svært uoversiktlig utgang fra gangvei fra Smestaddammen borettslag og inn i Hoffsveien på høyre side, se bilder. På høyre side er det først en parkering, deretter ett skilt og deretter to søppelkasser som hindrer all sikt inn i veien. Dette er en bilvei. Gangveien fra borettslaget benyttes av sykler, barn, voksne og alle. Bilene og syklene kommer svært fort ut fra Hoffsveien på høyre side og de kan verken se gående eller syklende som kommer fra gangvei grunnet hindringer. Dette er ikke forsvarlig og må gjøres noe med. Fotgjengerfelt må merkes i vei og hindringer må flyttes eller fjernes.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter