Back to all reports

Manglende skilting ifbm flytting av adkomstvei.

Reported in the Veinavn-skilter category by Lars Johny Dæhlin at 12:07, søn. 21 februar 2021

Sent to Hamar and Statens vegvesen region øst 3 minutes later

Adomst til skisporet ved Volljordet har fram til høst -20 vært fra Vognvegen. Ifbm reetablering av vernet stengjerde langs Vognvegen er adkomst flyttet til Aluveien. Det er imidlertid IKKE skiltet på noen som helst måte. Maps og andre GPS systemer er heller ikke oppdatert. Folk kjører feil, kjører seg fast, og benytter sykkelbanene for å komme frem. Ber om at man etablerer skilting for ny adkomst, og skilter for henvisning om ny adkomst snarest før det skjer ulykker. Usikker på om god nok info er gitt til ytrykningsetater og drosjenæringen. Det må miljømessig og bemerkes at den stengte adkomsten medfører betydelig mer trafikk i området.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Still open, via questionnaire, 19:22, søn. 21 mars 2021

  • Problemet er ikke løst. Folk finner ikke fram til Skisporet etter at adkomst er flyttet. Når utbygging av boligfeltene er fullført vil det være svært belastende for de som bor nærmest Aluvegen, da de får all trafikk gjennom hele feltet. Jeg observerer at folk som ikke finner fram kjører gang og sykkelfeltet langs Vignvegen. Meget farlig for myke trafikanter! Svært miljøbelastende, da det blit tilbakelagt betydelig flere kilometer med kjøring i området med denne løsningen. Er det gjort forsøk på å løse problemet? Er det gjort henvendelser til rette etater om dette?

    Posted by Lars Johny Dæhlin at 19:22, søn. 21 mars 2021

  • Still open, via questionnaire, 19:05, man. 26 april 2021

  • Etter opprinnelig henvendelse er jeg blitt spurt en gang til, og kommentert at intet er gjort. Dvs det er gjort en ting: det er satt opp 30km skilt inn i området. Det er IKKE det det var spørsmål om. FOLK FINNER IKKE FRAM INN TIL SKISPORET. Dette problemet er det IKKE gjort noe med. Det finnes ikke et eneste skilt som viser veien til skisporet etter at adkomst fra Vognvegen ble fysisk stengt. Ser også at Google Maps heller ikke er tilpasset ny adkomst. Min sønn, som bor i Skisporet er så godt som blind, og er avhengig av at folk møter opp hos ham for å hente eller hjelpe. Utrolig at det er så umulig å få gjort noe med dette!

    Posted by Lars Johny Dæhlin at 19:05, man. 26 april 2021

  • Still open, via questionnaire, 17:06, ons. 26 mai 2021

  • Overhode ingen ting er skjedd i sakens anledning, bortsett fra at det er tung grave og byggevirksomhet helt ut i adkomstveien. Det gjør det jo enda vanskeligere å finne fram, samt skummelt å ferdes gjennom området.

    Posted by Lars Johny Dæhlin at 17:06, ons. 26 mai 2021

  • Tilgangen til Skisporet er fortsatt en av Hamars største hemmeligheter!! Null skilting som viser hvordan man kommer seg dit. GPS sier Vognveien, men det er jo snart ett år siden!! Vi hadde brannøvelse i blokka i Skisporet for et par uker siden, og brannmannen som ledet dette fant ikke innkjøringen! Med andre ord kan verdifull tid gå tapt om noen i Skisporet blir akutt syke og trenger ambulanse, eller ved brann. Dette er sjokkerende dårlig av Hamar kommune.

    Posted by Charite Tollefsen at 09:52, man. 4 oktober 2021

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?