Tilbake til alle rapporter

Sagbråtenfeltet, manglende skilt og igjengrodd skilt.

Rapportert i kategorien Hull i vei anonymt 12:10, tor. 25 august 2011; (Det vises ingen nål på grunn av at brukeren ikke brukte kartet)

Sendt til Nord-Aurdal og Statens vegvesen region øst 4 minutter senere

De første 100 metrene OPP i sagbråtenfeltet er helt ødelagt, det er vanskelig å kjøre der og på vinterstid er alle humpene og dumpene så gjennomgående at mange har problemer med å komme hjem. Dessuten er skiltet som merker sagbråtenfeltet nedgrodd og litt opp i hovedveien som passerer mangler det ett farlig veikryss skilt X. Dette medfører i en del farlige situasjoner da trafikk ovenfra ikke overholder vikeplikt og skaper farlige situasjoner. Man tar seg i å vente på en ulykke der. vi får håpe det ikke skjer.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 14:42, tor. 22 september 2011

  • Fortsatt ikke noe nytt, mangler både skilt og asfalt.

    Håper inderlig veivesenet kommer på banen og ordner opp snart så man får lettere adgang til eget hus i vinter.

    Publisert anonymt 14:42, tor. 22 september 2011

  • Fortsatt ikke noe nytt! Ikke engang farlig krysskilt er kommet på plass.. dette medfører farlige situasjoner med biler ut ifra sagbråtenfeltet som risikerer å bli torpedert av hyttefolk som kommer nedover.. Nå MÅ et vikepliktsskilt opp som varsler trafikken om at de kommer til ett kryss der de har vikeplikt!

    Publisert anonymt 00:01, lør. 24 mars 2012

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter