Tilbake til alle rapporter

Konsekvent dårlig brøyting siste 3 år

Rapportert i kategorien Snøbrøyting anonymt 20:32, onsdag 24 februar 2021

Sendt til Rana og Statens vegvesen region nord 2 minutter senere

De tre siste årene har jeg syklet til jobben (Løvbergveien-Sykehuset) hver dag året rundt, og jeg må si meg imponert over hvor godt det brøytes på gangveiene i Rana. Selv tidlig på morgenen etter snøfall. Desverre er det ett unntak. Gang og sykkelveien fra der hvor selforsveien starter på Ytteren og hele vegen til sykehuset. Det er åpenbart samme firma/person som brøyter og har brøytet denne roden de siste årene. Jeg vil anslå at det brøytes mellom 25%-50% mindre der enn de andre strekkene. Den eller de som brøyter denne roden kommer unna med betraktelig mindre arbeid en andre som brøyter. Ikke bare brøytes det mindre, men også dårligere. Ofte ligger brøteskavler fra plogen som brøyter bilveien i flere dager (opp til uker) på gangveien og fortauet på Selfors. Jeg klager aldri på slike ting, men etter tre år på vinterføre synes jeg det er greit å si fra. Vurderer å slutte med syklig på grunn av siste km til jobb. Håper vi som bruker sykkel til jobben på sykehuset kan fortsette med dette og at det blir en bedring.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter