Tilbake til alle rapporter

Sluk for overvann som ble fjernet skaper trøbbel med vann i vegbanen

Rapportert i kategorien Gater/Veier anonymt 09:03, fredag 26 februar 2021

Sendt til Verdal og Statens vegvesen region midt 2 minutter senere

Ved rehabiliteringen av volhaugveien og Sole, ble sluk for håndtering av overvann i krysset mellom Sole og st.Olavs alle fjernet, og ikke erstattet. Det er til tider svært mye vann som legger seg i vegbanen, og har vært/er regelmessig de siste to år. Slik det er nå, gjør at folk går igjennom andres eiendommer for å komme seg forbi.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 20:23, fredag 26 mars 2021

  • Det er sluk av gammel årgang på motsatt side av veibanen/krysset, men virker som at der for lite fall mot denne sluke. Med å rette av vegbanen med tilgørende sidefelt mot denne ville dette mest trolig vært løst.

    Publisert anonymt 20:23, fredag 26 mars 2021

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter