Tilbake til alle rapporter

Flere dype hull i veien

Rapportert i kategorien Hull i vei anonymt 16:37, fredag 12 mars 2021

Sendt til Rygge og Statens vegvesen region øst 3 minutter senere

Hei. Det er flere store og dype hull i Smedhusåsen, fra ca første fartshump og frem til innkjøringen i barnehagen. I tillegg er skjøten midt på veien i ferd med å sprekke opp igjen også. Hullene har vært her siden før snøen kom, men de har blitt enda større nå ila vinteren.

Det er de samme hullene dere lapper hvert bidige år. På grunn av dette, og at det er en relativt høyt trafikkert vei fra Klosterveien til barnehagen, så håper jeg dere kan vurdere å reasfaltere hele den biten. Hullene dere lapper går i stykker bare noen uker etter dere har vært her.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 17:15, fredag 9 april 2021

  • Det har ikke blitt gjort en dritt.

    Publisert anonymt 17:15, fredag 9 april 2021

  • Fremkommer ganske tydelig på nettsidene til FiksGataMi at dette er en problemgate. Det er flere historiske registreringer av hull i gaten her ila de siste 7 årene enn antall folk som bor i hele Mosseregionen. Her er åpenbart ikke veien bygget for trafikkmengden og har behov for betydelig oppgradering, i og med at den går i stykker så ofte.

    Publisert anonymt 08:32, onsdag 14 april 2021

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter