Tilbake til alle rapporter

Her skal det være striplet fortau. Fylkesvegen langs hele 5396 er en absolutt flause for kommunen. Nå er all vegmerking er borte der det skal være striplet fortau, manglende striper midt i en krapp sving er det livsfarlig for fotgjengere å ferdes.

Rapportert i kategorien Fortau/gangstier av Petra 17:09, tirsdag 23 mars 2021

Sendt til Austevoll og Statens vegvesen region vest mindre enn et minutt senere

Her skal det være striplet fortau. Nå er all vegmerking er borte, med manglende striper midt i en krapp sving er det livsfarlig for fotgjengere å ferdes.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Ingen endring. Holdt no på å bli påkjørt

    Sendt inn av Petra 22:09, mandag 29 mars 2021

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 20:20, tirsdag 20 april 2021

  • Blir dette fikset eller skal det skje en alvorlig ulykke først? Mangler også deler av autovern på samme sted motsatt side av veien.... Livsfarlig for alle som ferdes her.

    Sendt inn av Petra 20:20, tirsdag 20 april 2021

  • Mangler del av autovernet, kommer noen skeivt ut her vil det være potensiell dødsfelle at autovernet står slik. Det har eet gjort lenge. Når skal vi prioriteres på denne siden av øyen?

    Sendt inn av Petra 23:25, søndag 25 april 2021

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter