Tilbake til alle rapporter

Store hull og sprekker i veien. Ujevne fartsdumper som er til påkjenning for bilens fjæring

Rapportert i kategorien Hull i vei av André Kvist 20:01, tirsdag 23 mars 2021

Sendt til Austevoll og Statens vegvesen region vest 4 minutter senere

I fylkesveien fra Vassnes til Kolbeinsvik er det stykkevis veldig ujevne partier hvor det virker som all tungtransport som kjører denne retningen, har fått veien til å sige ut. Samtidig har hull og sprekk dannelser her blitt lappet på dårlig måte, slik at det bare er snakk om uker før hullene eller sprekkene er tilbake. Nå er det veldig grov aslfalt overflate, med store hull og sprekker i området rundt Kolbeinsvik. Veistykket fra veikryss mot Drøna og ned til Kolbeinsvik bærer tydelige preg av dårlig vedlikeholdsarbeid og har et stort behov for nytt dekke. Som nevnt kjøres det mye tungtransport til bedriftene med adresse i Kolbeinsvik og Beinskroken, samt busser flere ganger for dagen. Dette har også ført til at fartsdumpene er meget ujevne og slitte. Noe som fører til stor belastning på bilens fjæring.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter