Tilbake til alle rapporter

Vedlikehold strekning Aure bru til Frisvannet

Rapportert i kategorien Hull i vei av Tore Kristian Dotsetsveen 10:41, onsdag 24 mars 2021

Sendt til Ringerike og Statens vegvesen region sør 4 minutter senere

Vedlikeholdet av veien i strømsoddbygda har vært mangelfull ofte i vinter. Med dype hull, store isklumper i veien og brøyting hvor veien blir smalere og smalere fordi man ikke klarer å få snøen over brøytekanten. Her ser man en isklump på ca 30 kg som lå i veien. Denne ble fjernet av meg torsdag 18. februar. Toppdekket på veien er allerede i ferd med å gå i oppløsning med store hull i veien. I perioder har man måtte kjøre i gangfart mange steder. Jeg håper nå at Ringerike kommune tar saken som et signal på at noe må gjøres. Det har ikke engang kommet opp et skilt som varsler om fare! Har bilde av stor isblokk, men har broblemer med å laste det opp. Dette må se i sammenheng med artikkel i Ringerikes blad nylig. Bekager at jeg ikke har rapportert dette tidligere.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 12:39, onsdag 21 april 2021

  • Mangler vedlikehold og skilting ( telehiv og hull i dekket)

    Gjelder også stekningen Strømsoddbygda til Sokna.

    Sendt inn av Tore Kristian Dotsetsveen 12:39, onsdag 21 april 2021

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter