Tilbake til alle rapporter

Fortau utilgjengelig for rullestolbrukereI dette krysset er fortau utilgjengelig for rullestolbrukere på den ene siden, og lite tilgjengelig på den andre siden. I feltet observerer vi ofte at rullestolbrukere på Maggevarden / Trongesmoghaugane må kjøre ute i veien for å komme seg frem. Det må være mulig for barn og voksne med redusert mobilitet å kunne bruke fortau for å komme seg til butikken som alle andre

Rapportert i kategorien Universell utforming av Ørjan Nygård Pettersen 19:54, torsdag 25 mars 2021

Sendt til Fjell 1 minutt senere

I dette krysset er fortau utilgjengelig for rullestolbrukere på den ene siden, og lite tilgjengelig på den andre siden. I feltet observerer vi ofte at rullestolbrukere på Maggevarden / Trongesmoghaugane må kjøre ute i veien for å komme seg frem. Det må være mulig for barn og voksne med redusert mobilitet å kunne bruke fortau for å komme seg til butikken som alle andre, uten å sette seg i økt fare.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 16:37, torsdag 29 april 2021

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter