Tilbake til alle rapporter

Manglende asfaltering av gaten.

Rapportert i kategorien Gater/Veier av Espen Bruer 15:48, tirsdag 30 mars 2021

Sendt til Sør-Varanger og Statens vegvesen region nord 1 minutt senere

Pr. i dag er grunnarbeidet på 12 av 18 tomter ferdigstilt, og i løpet av våren vil ytterligere to tomter gjøres byggeklar jf. innsendte byggesøknader til SVK. Nå er veien i særdeles dårlig fatning grunnet snøsmelting og manglende vedlikehold før vinteren, man kan ikke ferdes til fots her nå. Toppdekket er slitt bort av alt arbeid som er gjort på feltet, og det ligger gjørme og sand igjen på veien. Veien er full av hull og hunmper. Hver gang det er nedbør blir veien gjørmete og nye hull oppstår.

Dette blir nå tredje våren vi bor her i gata, og alt av utvendige møbler, husvegger, biler, leker og annet kommer til å støve ned igjen når det tørker opp. Vi ser det også stor slitasje på luftfilterne til ventilasjonsanleggene i boligen. Større en vanlig følge servicemann, særlig pga. støv i luften.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Gaten er planlagt asfaltert sesongen 2021.

    Sendt inn av toni@svk.no 06:47, fredag 23 april 2021, markert som fikset

  • Mangler gateskilt i Prestevannslia

    Sendt inn av Line S Grongstad 14:30, torsdag 27 mai 2021

  • Hullene i veien har kommet tilbake. Asfaltering fortsatt ikke gjennomført. Dette fører fortsatt til mye støv i luften på tørre dager.

    Sendt inn av Espenbruer@live.no 16:48, onsdag 18 august 2021

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter