Tilbake til alle rapporter

Dekke

Rapportert i kategorien Gater/Veier anonymt 12:02, søn. 28 august 2011; (Det vises ingen nål på grunn av at brukeren ikke brukte kartet)

Sendt til Drangedal og Statens vegvesen region sør 2 minutter senere

Dette er ikke noe strakstiltak, men tror det snart bør bli lagt nytt dekke fra Bostrak - kommunegrensen til Nissedal via Gautefall. Der er det svært mange hopp og hull, som gir store bilskader. Jeg kjører den veien daglig med liten lastebil i forbindelse med jobb, og det har blitt mange ekstrakostnader pga slagskader på kjøretøyet. Når antispinn slår inn ved tørr asfalt tyder det på at det er for mange bråhumper den veien.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter