Tilbake til alle rapporter

Nedkjørt veg, sprekker og pukkelforma midtparti.

Rapportert i kategorien Gater/Veier av Henning Nødset 12:21, onsdag 14 april 2021

Sendt til Bremanger og Statens vegvesen region vest 3 minutter senere

Tusenvis av lasta lastebiler har kjørt til/fra steinuttak på Lisethøgda siste 30 år. Fra Buvika til topp av bakke ved vanntank på Lisethøgda er vei totalt nedkjørt, med heving av nivå i midten, lave personbiler tar ned i "toppane" midt i vegen, også mykje sprekker. Denne veg var laga for hest og kjerre.Har aldri vert vedlikehold etter at den vart asfaltert. Bør nedskrapes og reasfalteres. Fare for skade på biler. Snøplog rekk ikkje ned til hjulbane i vegen slik at snø/is blir liggande unødvendig lenge. Bør prioteres. > Bruker <.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Lisetvegen er nedkjørt og på mange stader er det vanskeleg for plogen og få skrapt vegen for snø. Den er og dårleg drenert i bakken ned mot Kalvåg(Brattebakken) med påfølgende groper. Spesielt partiet ved Henning Nødset er "salrygga" og det er vanskeleg på vinterføre og få fart, og det har hendt at ein ved oppbremsing byrjar å skli. Det mangler og lys i enkelte stolper.

    Sendt inn av Leni Lisæter 19:23, søndag 12 september 2021

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter