Tilbake til alle rapporter

Høy hastighet - smal vei - fartsgrense 80 km

Publisert av Unn-Kristin Ørndal Nilsen 12:51, onsdag 14 april 2021

Sendt til Sør-Trøndelag og Frøya 4 minutter senere

Deler av Fillingsnesveien har en fartsgrense på 80 km, veien er smal og tildels svingete. Bilister holder en høy fart selv om veiens befatning (veldig smalt) tilsier lav fart. I tillegg har veien blitt asfaltert, (2020) og farten har økt enda mere. I forkant av asfalteringen er det gjort gravearbeid i alle grøfter slik at veien oppleves smalere da det ikke kan benyttes veiskulder ved møtende trafikk.... da havner du i grøfta. Det ferdes mange barn og voksne langs veien, både til fots, på sykkel og med barnevogn Mere hyttebygging og fastboende utover mot Aunvågen har det blitt de siste årene. På deler av veien kan ikke to biler møtes, en må rygge og det oppstår farlige trafikksituasjoner. Når kommer den første ulykken? En fartsgrense på 80 km er helt uforståelig. Fillingsnesveien er utrygg fra der 50-sone er slutt og 80-sone starter og varer helt til Aunvågen. Her må noe gjøres med farten før noe alvorlige skjer.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 18:24, onsdag 12 mai 2021

  • Det er fortsatt 80 kilometer på veistrekningen.

    Sendt inn av Unn-Kristin Ørndal Nilsen 18:24, onsdag 12 mai 2021

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 20:02, onsdag 9 juni 2021

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter