Back to all reports

Store mengder parkslirekne (svartelistet plante). Må sprøytes\fjernes!

Reported in the Park/landskap category anonymously at 09:26, man. 19 april 2021

Sent to Fjell 4 minutes later

Det er store mengder parkslirekne i strekket fra krysset som går inn til åsvegen og opp mot lekeplass. (stort omfang spesielt forran Austegardsvegen 8 og Austegardsvegen 6 mot vei)

Planten er så vidt jeg forstår svartelistet og sprer seg VELDIG mye ved kantslått osv. Det er så vidt jeg forstår forsøkt å "koke" dette bort tidligere, men bestanden ser ut til å tåle dette helt greit for plantene dukker opp hvert år likevel. Problemet har vært der i lange tider og er et stort problem i og med at disse plantene vokser ekstremt fort. (2-3 meter høyde hver sesong og har STORE blader) og utkonkurrerer andre planter fort.

Problemet har tidligere blitt forsøkt varslet vegvesenet osv. uten at noe har skjedd. (kanskje fordi det er feil sted å melde det?).

Hadde vert uendelig positivt for oss som bor i dette området å slippe dette "ugresset" som vokser seg metervis høyt hver sesong.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Still open, via questionnaire, 10:19, man. 17 mai 2021

  • Problemet er ikke løst. Nye planter er nå på vei opp.. Plantene migrerer innover i min hage også nå og jeg hadde satt stor pris på om dere kunne håndtert dette snart.

    Posted anonymously at 10:19, man. 17 mai 2021

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?