Tilbake til alle rapporter

Bilkjøring, Lys, Skjerming. Støy. Innsyn og utsyn.

Rapportert anonymt 11:55, mandag 19 april 2021

Sendt til Vestfold og Sandefjord 4 minutter senere

Moderert av a FixMyStreet administrator, 13:44, mandag 19 april 2021

Flyttet akkurat inn i huset på Runarveien 29. Trodde det var en trygg plass i byen vår. Men nå føles det ikke sånn lenger. Har 2 barn. Han ene har allerede holdt på bli kjørt på. De bli også lokket i gjennom hekken min ut av hagen. Steiner som blir kastet inn. Kan vi gjøre noe med veien utenfor hos oss. Og med gjerdet som grenser mot Haukerød skole. Sette opp noe som er fint får skolen og oss. Bare bygg sier noen. Bygg svært gjerde med pigger og strøm. Ønsker ingen konflikter. Vi har ikke økonomi til å gjøre noe med dette? Mulig å få hjelp til å løse dette?

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter