Tilbake til alle rapporter

Problemer for bussen ved holdeplassen "Vinderen t-bane" retning mot Majorstuen.

Rapportert i kategorien Buss- og togstopp av Nicolai 15:36, tirsdag 20 april 2021

Sendt til Oslo 4 minutter senere

Bilistene tror det er to felter foran planovergangen for t-banen, men dette stemmer ikke da det ene feltet er merket med "buss" pga. bussholdeplassen som befinner seg der (foran Vinmonopolet/Baker Hansen). Da bussen må svinge til venstre ut fra holdeplassen for å klare den skarpe høyre-svingen etter planovergangen, fører dette til at det stadig fører til uheldige situasjoner her. Løsning alt. 1: Fortauet utvides, slik at det kun blir ett kjørefelt inn mot krysset/planovergangen (mao. at buss"lommen" tettes igjen slik det gjort flere andre steder i området). Dermed blir det enklere for bussen å komme rundt svingen uten å komme i konflikt med øvrig trafikk.

Løsning alt. 2: Holdeplassen fyttes ca. 70 m. "bakover" i Holmenveien, til den andre siden av Borgenveien. Holdeplassen lå her i en periode i forb. med byggeperioden etter brannen som var i den gamle bygningen der Baker Hansen ligger idag. Trafikkavviklingen fungerte svært bra i den perioden.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • (Oppgradering i form av bildene)

    Sendt inn av Nicolai 15:51, tirsdag 20 april 2021

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter