Tilbake til alle rapporter

Her trenger vi barn leker skilt!!

Rapportert i kategorien Trafikkskilter av Stian Wanvik 00:41, søndag 25 april 2021

Sendt til Levanger og Statens vegvesen region midt 4 minutter senere

Her trenger vi barn leker skilt,mange barn og mange biler har blitt i vollamarka.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Barn leker skilt er ikke et offentlig veg/trafikkskilt. Skiltet settes opp av private eller velforeninger etter søknad til, og godkjennelse av kommunen. Den som søker må selv bekoste skiltet og oppsetting av skiltet på anvist sted av kommunen.

    I boligfelt med fartsgrense 30 km/t er det behov for ,og anbefalt fysiske fartsbegrensninger som for eksempel fartshumper. Kommunen bygger fartshumper etter de bevilgninger som teknisk enhet har til rådighet hvert år. Vi vurderer vegens bruk, antall kjøretøy, rettstrekker, sving, stigning og relevante forhold for hvert tilfelle. Teknisk enhet vil se på forholdene i boligfeltet og vurdere behov for tiltak. Uansett så vil jeg gjøre oppmerksom på at vegene ikke er lekeområder for barn.

    Sendt inn av torkve@levanger.kommune.no 09:02, onsdag 5 mai 2021, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter