Tilbake til alle rapporter

Manglende / ikke fungerende grind, behov for skilting

Publisert av Torgeir Westrum 20:56, mandag 26 april 2021

Sendt til Buskerud og Øvre Eiker 4 minutter senere

Grinda i enden av Lauvtjernveien er ødelagt. Den kan ikke lukkes eller stenges skikkelig. Det foregår mye ulovlig kjøring med både biler mopeder på grusveien og turveien lengre opp, sommer som vinter. Det er behov for å utbedre grinda og sette opp tydelig eller skilting, da kjøringen er til fare og sjenanse for turgåere og barn som leker i området. Jeg antar veien og Stian regnes som utmark, og at kjøring ovenfor grinda er forbudt etter friluftsloven.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 21:02, søndag 6 juni 2021

  • Ble oppringt fra en kar i kommunens «veiavdeling». Han konkluderte med at dette måtte være ansvar for vann og avløpsavd. siden grinda er på grusveien opp til et kommunalt vannresvoar. Siden har ingenting skjedd.

    Sendt inn av Torgeir Westrum 21:02, søndag 6 juni 2021

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter