Tilbake til alle rapporter

Flere dype hull i veien (flere enn bildene lagt ved)

Rapportert i kategorien Hull i vei av Thisany Sivapathan 16:03, tirsdag 27 april 2021

Sendt til Skedsmo og Statens vegvesen region øst 1 minutt senere

Hei. Det er flere store og dype hull i vår gate Hasselbakken 8-26, 2020 Skedsmokorset (som er en kommunal vei), fra allerede svingen inn til gaten. Dette er noe både vi og våre naboer har vært svært misfornøyd med over en lengre periode, ettersom flere av oss har prøvd å kontakte kommunen får å få gjort noe med dette, og ingenting har blitt gjort. Hullene startet som små hull og har bare blitt større og større og dypere.

Hullene har som sagt vært her i flere år, men de har blitt enda større nå i løpet av vinteren. Dette er noe som bekymrer oss med tanke på at det er en vei mange barn benytter seg av for å komme seg til skolen (Åsenhagen og Tæruddalen).

Vi håper dere kan reasfaltere hele den biten, ettersom denne veien ikke har blitt gjort noe med siden 1969. Håper dere fikser dette så fort som mulig.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Bilder av flere hull i veien

    Sendt inn av Thisany Sivapathan 16:05, tirsdag 27 april 2021

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter