Back to all reports

Veistøy - varig endring.

Reported in the Gater/Veier category by Odd Arne Aasan at 12:36, lør. 1 mai 2021

Sent to Statens vegvesen and Trondheim 4 minutes later

Hele Per Sivles Veg 19A fremstår som en ørken med de vanvittige støvproblemer dette fører med seg. Konsekvensene er at vinduer, panel, porter, veranda, hagemøbler, inngangsparti og i det hele tatt hele vårt ytre miljø er fullstendig nedstøvet og tilgriset som en følge av et elendig vei- vedlikehold knyttet til Per Sivles Veg. Det er lenge siden frost i bakken forsvant, og det er lenge siden støvdempende tiltak kunne vært iverksatt. Situasjonen er uholdbar, og forurensningen i form av støv er langt utover de normer som fremgår av forurensningsloven. Dette er uakseptabelt, og blir verre for hvert år som går.

Med bakgrunn i dette, vurderer jeg en anmeldelse med mindre dette vei-vedlikeholdet blir regulert som en etablert handlingsplan/innsats for området. Økt trafikk i området grunnet arbeidet med Uglaveien forsterker behovet, men mest av alt handler dette om hvor ofte eller antall intervall dere setter av ressurser til, for å avlive veistøv samt vedlikeholde en grusvei. Jeg forventer at Trondheim Kommune iverksetter tiltak som gir en varig endring, og at de satte normer som omhandler forurensningsloven blir overholdt og respektert. Ta ansvar og i iverksett tiltak umiddelbart; dette er ikke en forventning men ett krav.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Questionnaire filled in by problem reporter; State changed to: Løst, 21:15, tor. 3 juni 2021

  • Spørreskjema fylt inn av feilrapportøren

    State changed to: Løst

    Posted by Odd Arne Aasan at 21:15, tor. 3 juni 2021

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?