Tilbake til alle rapporter

Farlig gangfelt

Rapportert anonymt 23:05, man. 29 august 2011

Sendt til Rogaland og Sola 5 minutter senere

Det er nettop lagd et gangfelt over her, men problemet er sikten når vi kommer kjørende fra øygardssletta og ut mot hovedveien. Enten må sikten bedres slik vinslipper uheldige påkjørsler av syklister/unger
, aller helst ser jeg de blir satt opp stengsler på begge sider for å dempe farten på syklistene. Da dette er et gangfelt, å ikke sykkelfelt!!

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Kartet viser feil sted.

    Publisert anonymt 23:07, man. 29 august 2011

  • Hei.
    Har tittet litt på saken, det er meget god oversikt i dette krysset! Om dette er et problem, så kjører dere altfor fort inn i krysset! Syklister må forholde seg til trafikkregler som andre folk og biler.

    Sendt inn av Arne Sandvik 12:20, tir. 6 september 2011, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter