Tilbake til alle rapporter

Ødelagt trapp, jern som står rett opp, risiko for skade

Rapportert i kategorien Fortau/gangstier anonymt 15:14, søn. 16 mai 2021

Sendt til Oslo og Statens vegvesen region øst mindre enn et minutt senere

Fra gangsti langs Akerselven går en gammel trapp ned til elven (ved Silligrenda/Stilla). Jeg og min fem-åring prøver stadig å finne nye «hemmelige» stier og ville prøve den gamle trappen som tydelig er ødelagt/rast ut. Tømmerstokkene var glatte i regnet og plutselig så jeg at jernstenger som opprinnelig holdt på plass tømmerstokkene, nå bare sto rett opp. Jeg fikk femåringen bort derifra, plutselig redd for at han skulle skli og slå bakhodet i en av jernstengene som sto rett opp. Hele den gamle trappen burde fjernes. Sikkerhetsrisiko for både barn, hunder og hundeeiere!

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter