Back to all reports

Støy fra trafikklys, fotgjengerovergang.

Reported in the Gatelys category anonymously at 12:44, mandag 10 mai 2021

Sent to Statens vegvesen region midt and Kristiansund less than a minute later

Vi er flere naboer til krysset Langveien-Lars Guttormsens gate som er plaget med intens støyende piping nærmest døgnet rundt. Dette kommer av at fotgjengere har «grønn mann» på tvers av Lars Guttormsens gate hele tiden når trafikk i Langveien har grønt lys og da piper det samtidig. Dette er blitt svært plagsomt. Man klarer ikke stenge lyden ute. Folk som har høreapparat kan ikke lenger sitte ute på verandaen fordi lyden er så intens. Er det mulig å få til at man må trykke på knappen for å få «grønn mann» og at det piper kun da?

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Still open, via questionnaire, 13:13, mandag 7 juni 2021

  • Ingen ting har skjedd i saken etter at det ble rapportert. Flere naboer er plaget av støyen. I andre kryss i Langveien, så er det ordnet på annen måte, slik at det ikke er konstant piping i fotgjengerovergang.

    Posted anonymously at 13:13, mandag 7 juni 2021

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Now to submit your update…

Do you have a FiksGataMi password?

Yes I have a password

Forgotten your password? Confirm by email instead, providing a new password at that point. When you confirm, your password will be updated.

No Let me confirm my update by email

Providing a password is optional, but doing so will allow you to more easily report problems, leave updates and manage your reports.