Tilbake til alle rapporter

Mange store hull i Bråtenvegen.

Rapportert i kategorien Hull i vei anonymt 22:09, tirsdag 11 mai 2021

Sendt til Statens vegvesen region øst og Nes 1 minutt senere

Det er mange store hull i Bråtenvegen. Det er fordi det blir kjørt mange tunge kjøretøy her. Veien er veldig slitt og har mange hull. Kommunen har bare tett hullene med litt asfalt, og det har bare gjort veien ugjevn. Denne veien blir veldig mye brukt f. eks fra folk som kommer fra toget, butikk, buss, skole, og den blir mye brukt som gangvei og sykkelvei. Dette kan være veldig farlig at det er så mange hull. Det kan gjøre at noen stuper over sykkelen, snubler, eller en vogn eller rullestol kan kjøre ut. Dette kan føre til ulykker. I dag la et veifirma ny asfalt lenger bort i veien, men ikke her. Dere burde legge ny asfalt langs hele veien og ikke bare småbiter med asfalt.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Spørreskjema fylt inn av feilrapportøren

    Publisert anonymt 00:44, fredag 11 juni 2021, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter