Tilbake til alle rapporter

Veien oppe til kirkegården må saltes med en gang. Mange besøkere til kirkegården kommer i bil og veien støver. Eg er redd for at varmepumpe mi går tett med støv.

Rapportert anonymt 16:11, fredag 14 mai 2021

Sendt til Nordland og Hadsel 3 minutter senere

Kommunal grusvei med en del trafik av besøkene til og fra kirkegården og utmark. Veien er knustørr og det støver. Veien må saltes med en gang, gjerne av lokal entreprenør, som kan gjøre det effektivt og fort.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Det er positivt at veien nå er saltet. Men først 2 uker etter rapporteringen 14mai. Først etter telefonisk purring direkte til kommunen kommer det gang i saken. leser kommunen ikke med her?

    Publisert anonymt 09:24, lørdag 12 juni 2021, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter