Tilbake til alle rapporter

Karudvegen er ødelagt mellom Søndre Kongstadveg og Kongsvegen

Rapportert i kategorien Hull i vei av Trond Storaker 12:18, søndag 16 mai 2021

Sendt til Statens vegvesen region øst og Løten 2 minutter senere

I Karudvegen, mellom Søndre Kongstadveg og Kongsvegen, er vegen ødelagt. Sist dere forsøkte å reparere vegen, fylte dere 40 hull med strø-asfalt, det hjelper ingenting, Etter en uke, er alt asfalten borte fra hullene, og ligger strødd utover veien. Vi betaler kommune skatt og eiendomsskatt, og har rett på en kjørbar vei, som ikke ødelegger bilen. Det er særlig venstre kjørebane i retning Kongsvegen som er veldig dårlig. Vennligst reparer veien. Hilsen Trond Storaker

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 14:01, tirsdag 22 juni 2021

  • Det fylles bare asfalt i hullene, som etter en stund blir borte, så ny asfalt i alle hullene, og slik fortsetter det. Denne veibiten må asfalteres, hvis veien skal bli bra. (Beklager sent svar, men meldingen fra dere kom i mappen søppelpost.)

    Sendt inn av Trond Storaker 14:01, tirsdag 22 juni 2021

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter