Tilbake til alle rapporter

Fullt opp av hull pg dumper, store deler av vegen fra Velta til "Sinsenkrysset". Vegen er stedvis så hullete at det er vanskelig å velge kjørebane. Det er vel " NOEN" som har ansvaret for vedlikehold?

Rapportert i kategorien Hull i vei av Erik Rune Nordtorpet 20:21, man. 17 mai 2021

Sendt til Statens vegvesen region øst og Åsnes 4 minutter senere

Det har vært hull i vegen hele våren.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Det tok noe tid før det ble satt i gang skraping av veg, og dette kunnet hvert utført på en bedre måte. Men vedlikeholdet ble utført 85% av 100%.

    Sendt inn av Erik Rune Nordtorpet 07:55, ons. 16 juni 2021, markert som fikset

  • Raukmoen inn fra veltavegen er nå helt jævlig!!!!! Bare masse store og dype hull. Føler at det ikke er noen oppfølging av veien i det hele tatt. Vi betaler også kommunale avgifter selvom vi bor lang til skogs. Dette er ikke bra for bilene som må kjøre der. snart så vi må leie parkeringplass et annet sted å gå hjem.

    Sendt inn av monica 11:07, fre. 5 november 2021

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter