Tilbake til alle rapporter

Ufullstendig utbedring etter at tre veltet over veg

Publisert av Kaj Morten Teppen 21:37, torsdag 20 mai 2021

Sendt til Hedmark og Stange 2 minutter senere

Meldte fra om at tre holdt på å falle over vegen for flere uker siden uten at noe ble gjort. Treet falt til slutt over vegen, heldigvis ikke akkurat når vegen er trafikkert av skolebarn. Meldte dette til statens vegvesen og vegen ble raskt åpnet, men mye tyder på at den som utførte dette arbeidet bør ta en tur til for å gjøre seg ferdig, for det ser ikke slik ut der som at han ble det. Med det arbeidet som ble utført er det store muligheter for en del ekstra arbeid når det av treet som ligger igjen i bekken blir med vannet ned ved neste flom, og kanskje tetter stikkerne under vegen.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter